Juha mediassa

Linkkejä keskusteluun

Ota yhteyttä

"Omimmillaan Juha on kouluttamassa, ja mitä monipäisempi yleisö, sitä enemmän Juha innostuu ja syttyy liekkiin. Siinä todellinen ammattilainen kouluttamaan muutoksesta, päihdeasioista, addiktioista ja tsemppaamaan vaikkapa passiivisempaakin yleisöä.”

– Christa Ahonen, sairaanhoitaja. Nyt järjestötyössä päihdetyön suunnittelijana.

”Juha on innostava ja koskettava puhuja, joka laittaa rohkeasti itsensä peliin. Juha puhuu vaikeistakin asioista otteella, johon on helppo tarttua ja samaistua. Hänen luentonsa kokoavat yhteen ihmisiä hyvin erilaisilla taustoilla. Vankan ammattitaidon ja asiantuntemuksen lisäksi Juhassa yhdistyy lämminhenkinen ja välittävä persoona.”

– Sanna Runsala, riippuvuusasiantuntija

"Juha on karismaattinen riippuvuussairauksien parhaimmistoon kuuluva kouluttaja ja asiantuntija. Juhan luennoista Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikan asiakkaat ovat saaneet tietoa ja apua päihderiippuvuudesta sekä siitä toipumisesta. Juhan luennot ovat auttaneet asiakkaita myös erilaisten elämänhallinnan ongelmien kanssa sekä tavoitteiden asettelussa ja niihin pääsemisessä. Juhan luentoja on helppo seurata ja ymmärtää, hänellä on inhimillinen ja empaattinen kyky suhtautua kuulijoihinsa."

– Minna Ekholm, vastaava päihdeterapeutti, Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka

Se taisi olla vuosi 2011, kun tapasin Juhan ensimmäistä kertaa. Opiskelin päihdetyön ammattitutkintoa Pirkanmaan ammattiopistossa. Juha vakuutti kokemuksellaan ja tiedollaan jo tuolloin. Varma ja hyvä ote päihdetyön asioissa teki vaikutuksen.

Myöhemmin sain ilokseni työskennellä Juhan työkaverina, ja samalla se oli oiva tapa oppia päihdetyön arjesta. Juhassa kulminoituu paketti kokemusta, tieto-taitoa sekä persoonallista viileää rohkeutta. Työkaverina ja kaverina Juha on reilu, toisen mielipidettä kunnioittava huumorintajuinen tyyppi, johon voin sanoa luottavani kuin muuriin."

– Christa Ahonen, sairaanhoitaja, järjestötyössä päihdetyön suunnittelijana

”Juha on rautainen asiantuntija, jolla on vankan ymmärryksen ja osaamisen lisäksi kyky pysäyttää kuulija asian äärelle lahjakkaalla esiintymisellään. Häntä on ilo kuunnella! Oma kokemustausta tuo Juhan ammatilliseen osaamiseen syvän ymmärryksen addiktiosairaudesta ja siitä toipumisesta, häntä kannattaa kuunnella tarkasti niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin. Lämmin suositus!”

– Tuula Nissinen, sosiaalityöntekijä

Jätä yhteystietosi, soitan sinulle!